♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Rabu, 28 April 2010

♥ iNi sAya ♥


Salam..

nil bosan. xtaw nk wt pe. pdhal keja bertambun KOT! :P

ok2. entry kali nie berkisar tentang SEORANG
NEA FLERIDA =) hiks. bukan apa. tgok follower dh lebih 200 org. tp xrmi yg knl ngn nil pon kn.?? ok, ini untuk sja2 yea :) yla. my diary kn. ikotska nk tulis apa. :)

ok, ini dia neaflerida k. kwn2 pgl sy nil =)

  • sy dh kawen yea! haha. dak2. tipu ja.
  • sy sedang bercinta dengan kaler pink sekarang. dan kaler merah pula jd org ke 3 dlm hubungan kmi. haha. ok. sy akn bahagia hdup dlm pink. itu sbb sy bahagia hidup dlm bilik saya. brodben sy kaler pink ok :). nset sy pink *_*. purse sy pink =). baju, shawl, beg n kasut sy kbykn pink. (6_9) cdr sy sume kaler pink. n yg plg pntg mr. tedy sy pink.
  • sy sgt3 suka akan *baju baru*beg baru*kasut baru*shawl baru*gelang baru*dan benda baru berkaler PINK* - so, snang kn nk cr hadiah untuk hr lahir sy akn dtg? :P hhaha
  • ok, sy adalah guru pelatih. dan sy thu sy xda gaya cikgu pon. dan sy sedang berusaha kearah itu. haha yke~
  • ok, next. sy ad perniagaan kecil-kecilan d nylcollection. tp blog tu sy dh jarang update stok baru. sbb sy sgt bz KONON. yer. xkonon. betul2. sy masih study. dn xsmpt untuk bnda2 itu. sy hanya update d fb. shawl yg sy jual semua cantik2! (smpat lg promote) n sgt2 laris di pasaran yer. datang lh jenguk fb sy k :)
  • yea! lg? sy sgt suka join contest. tp xsmua contest sy join ats sbb2 tertentu . :P
  • sensitf? a little bit kot. dn sedang berusaha menghilangkn sifat itu sedikit demi sdkit.
  • cumel? opkos! haha. dak3. main2 je k.
  • lg? sy nk bunga ros idop! haha. tetiba~
  • ok, next, sy amat suka berkawan dan menjalinkan persahabatan:) dan jgn malu ataw segan untuk berkawan dgn saya k (^_^)
  • sy suka jln2, shopin2, siar2, snap2 gmbr dan seangkatan dgnnya (= sesapa yg mempunyai hobi yg sama dgn sy, give me five! :D
  • sy sangat sangat dan sangat suka tgok org yg cntik. shinggakn sy dh hfl nama dyaorg kt fb. bju ap yg dyaorg ad. tudung kaler ap yg dyaorg slalu pkai., ini krna tiap2 hr sy tgok gmbr dyaorg. haha. mmg xdek keja budak ni.
  • opss, lupa nk cita sal mknn. kot la ada yg nk blnja ke kn. sy ske mkn semua! especially yg berunsurkn ayam lh. ayam goreng ke. ayam golek ke. nasi ayam ke. ayam cop ke. hehe, n air. saya ska air buah n yg plg pntg sy lbh ska air putih drpd air teh, kopi, milo, neslo n seangktn dgnnya.. so, mudah kn klu nk blnja sy? :P
  • ok. the most important thing! sy rindu mama saya. abah saya, along saya, atih saya. an saya. tok saya. dan semua keluarga saya. kwn lama saya. dan.. opkosd aa saya. =( saya nk balik umah! waaaa
  • ok, last! :) sy gemuk! Dan sy sgt3 ingin kurus. huhu. sy slalu brangan nk diet. tp sy xpernah2 diet pon. kdg2 tu, diet sehari jer, esok tu dh lupa dh nk diet.. :( klu keje mkn jer cmne nk kurus ni. huhu
yg tu jer nk gtaw korang! :P
thanks yea sudi singgah sini~~

6 ulasan:

~cik lala kismis~ berkata...

owh ni lah neaflerida 2 ye..
huhuh bru knal upenye dye snsitip owgnye :p

nEa FleriDa berkata...

sikit2 jer syg :) hehe

siti nurkhijah berkata...

pink..pink..pink...
gegirl cumil cam nea mmg suka pink kan?

nEa FleriDa berkata...

akk siti nurkhijah : cumel ke akk.. xde lh.. :) yelah akk, pink kn sweet... suke sgt!!!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

sygs.


sangat cumil shawl love2 tu.

aii l0ike.

nEa FleriDa berkata...

miss lolly : nil pon sgt suke. hehe. tu lh psl nil grab 1. :)