♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Khamis, 21 Oktober 2010

sesi blogWalking ;)


Salam semua.

sht x?

pg ni nil xde kls..

so.. msa2 mcm nie nil nk blog walking ke blog2 yg ada dlm list blog nil ;)

n sesapa yg xde tu n nk swoh nil g jenguk blog korang jugak tglkn komen yer syg2 =)

ha ah nk gtau korang nih..
blog list nil ritu tiba2 hilang.. xtahu nape.. nape ek?
kn smuanya nil ada 5 blog list kn.. kalau korang perasan kt bawah ni ada 4 bahagian n kt side bar ada 1.
yg hilang smuanya 3. tgl 2 jer yg ada.. ;(

huhu, sedeyh tol.

pastu nil jus tmbh sket2 jer sbb dh xingt blog mna yg nil ltak dlu..
xpe lah.. nnt free nil update k ;)



ok lah! nk sambung BW balik nih!




tatata ;)


2 ulasan:

Deqna berkata...

aku mcm knal je minah kat sebelah tu,

nEa FleriDa berkata...

hahha. awak la tu deqna oit..