♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Rabu, 23 Februari 2011

Pretend It's not hurting me :)


psst : Entry ini entry meloyakan!
buat yang sedang mengandung
dicegah untuk terus membaca!

22hb FEBRUARY 2011.

semalam birthday awak kan. birthday yang ke 20 tahun dan 5 bulan. HAPPY BIRTHDAY awak. Semakin hari semakin tua dah dia! :P

Macam biasa bulan nie saya bagi kad je untuk awak.

birthday-card-2


I'm sorry dear.

Takde apa2 yang awak leh banggakan dari saya. Actually saya dah cuba untuk buat birthday awak bulan nie special sket. saya ada buatkan 1 hp strap yang bermotifkan bola rugby dari kain felt. Tapi tak tahu lah ada rupa bola rugby or rupa bola tenis! :D

Sebenarnya dah beberapa minggu yang lepas lagi benda tu dah siap. tapi sayang saya xde kekuatan nak bagi kat awak. Tambah-tambah lagi selepas tengok dan baca semua tu.

sorry wak! biar saya simpan jer bola rugby comot yang saya buat tu k.


jeng2! *_* nie lah!! comotkan... ? heheh


;)

3 ulasan:

CGG berkata...

COMELNYE EN3 NI..
AKAK SHUKE

ishiko berkata...

kiutnye.. tehehee... bfday dya ke smlm?

nEa FleriDa / nIL berkata...

CGG : hehe, maceh kak ;)

ishiko : yup! ;D