♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Khamis, 22 Julai 2010

baju dah penuh almari




Salam kwn2..

nil ingt nk jual preloved items lah. mostly dress, blouse, tops n mcm2 lah.
almari kt umah tu mmg dh pnuh ngan baju yg masih cantik tp terpakai.

huhu.ada yg pakai sekali dua jer.ada yg dah xmuat.
smua condition tiptop lg.

ada jugak dress labuh yg dh taktahu nk pakai untuk apa.
ada yg saja bli sbb ikut hati, tp bila nk pakai kna pkir byk kali sbb tkut org ckp over sgt. haha :D (mmg xde kykinn nk bgya)

cantik2 lg smua..
tp mama dok bising, baju byk dlm almari tp still dok membeli bju baru.. heee

haaaa 1 lg Shawl.. wahhh yg ni lg lh melimpah ruah,..
yer la mana tidak nyer, stiap kali ambik kt supplier untu
k dijual msti nil kebas sehelai dua.. huhu, Wajib kot. tp pakainya tak pon heheh .:P

tu lah, rasa mcm nk let go jer..
huhu, tp.....ada ke x ek org nk bli? hee..


peace!! ;) psst : ni lh crocs yg nil pnh ckp rtu..

10 ulasan:

azuan berkata...

konfem aku tak beli...tp kalu jual mesti ada dak4 prempuan yg mahu beli hihi...

cik GULA-gULA berkata...

MANA NAK SUMBAT BAJU LAIN ?

Bdk Kuat Nanges berkata...

nil..berminat la pulak dgr kan bl u nk let go ur items..hehe..

nEa FleriDa berkata...

azuan : haha. mmg la kamu xbli. sbb xde jual bju laki pon. :P

nEa FleriDa berkata...

cik gula-gula : xde tmpat dh nk sumbat. huhu

nEa FleriDa berkata...

sha : hee, insyaAllah will upload later dear.. tp m.be lmbt lg.. sbb bju2 dok umah kn..

Cik Akma berkata...

ngeee upload la dluu then baru leh cuci mataa hee :D

nEa FleriDa berkata...

yer cyg. will upload later. heee

siti nurkhijah berkata...

best gak ni... bekenan la ngan shawls2 nea..

nEa FleriDa berkata...

ct nurkhijah : ok dear, nnt kita upload k.. kasi murah2 jer..