♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Khamis, 16 Februari 2012

Alhamdulillah Kemenangan Awal Tahun Baru. Apple Ipod Touch.

Assalamualaikum readers.

Alhamdulillah first time menang hadiah hebat2 gini. Awal thun hr tu nil ada join contest I Love Stabilo Bonanza.
cuma beli pen yang harga RM4.99 je. n cuma hantar 1 penyertaan je. xsangka tuah menyebelahi saya. Alhamdulillah :) memang terkejut sangat dapat email tahniah dari stabilo.

ni antara gambar masa penyampaian hadiah hari tu.



haah selain ipod dapat jugak barangan2 stabilo banyak gile dalam paper bag tu. fulll paper bag tu. macam2 pen dyaorg bagi. tapi saya dah sedekah dan bahagi2 kan kepada orang2 tertentu yg terlibat. hehe

oh yaa, Masa contest tu. pemenang pertama dapat Iphone, Kedua dapat Ipad n ketiga dapat Ipod(saya la tu). saguhati plak dapat ipod shuffle. contest nie dilansungkan selama 4 siri. n saya pemenang ke 3 bagi siri 4. Alhamdulillah ada rezeki kat situ. :))

tahniah jugak kepada pemnang2 yang lain.

ni la haa gambar ipod putih yang saya dapat. gojeshh gilos kan ;))


thanks sangat buat 2 insan kesayangan saya nie.
along n banglong. sudi layan kerenah2 contest saya. ;))
lepas satu. satu tempat pegi nak kutip hadiah contest.. hehe


bawah nie plak muka budak hepyy dapat IPOD. tapi sekarang ipod ni pon dah dijual. 
saja malas nk bw banyak2. dengan henpon lagi ada dua bijik. xmuat poket nant. hajat nak beli iphone je terus. tapi xtahu lagi tahun bila. ;)

seronok sangat kalau dapat free je. hee Amin :))


till then. Thanks all <3

10 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

seronoknya...

juelee berkata...

wah best.. seronoknye...

sea_lavender berkata...

Alhamdulillah.. rezeki Allah..
bestnya ^_^

nEa FleriDa / nIL berkata...

cik rose, juelee dan sea lavender : yea. Alhamdulillah rezeki Allah bagi :))

Miss AdDA berkata...

congrate nea .. mmg best bila dpt hadiah .. free kan :P

ajumohit berkata...

Tahniah dik

Qaseh Ana berkata...

Murahnya rezeki ainil nie..isy3..bg tips sikit..hihihi

ishiko berkata...

lame nel xbuat en3 story..
kehkehkeh..

nanakimie berkata...

congrats ye:)

Nies Hanna berkata...

best owh! Btw, gotcha Nil!! jangan buat x kenal saye pulak..hihi :DD