♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Khamis, 23 Februari 2012

Won Third Prize Adorable Muslimah Loves Blog

Assalamulaikum.

Alhamdulillah Allah murahkan rezeki saya lagi. Kali nie saya menang tempat ketiga Contest Adorable Muslimah Loves Blog.

Kalau tak ingat boleh ke entry ini. Entry nie adalah entry untuk contest AM Loves Blog. Alhamdulillah hadiah dah selamat sampai dan dah selamat pakai pon. haha ;P

nie la hadiah yang saya menang. dapat Victoria Secret Body Mist yang amat wangii. rasa macam semua orang tengok kita sebab kita wangi sangat. Then, Dapat Lip Gloss Victoria Secret yang rasa macam nak makan2 je bila pakai sebab sedap sangat n lastly dapat voucher Rm20. Voucher tu telah saya tebus dengan tudung 4 segi yang comey n rasa macam sangat2 anggun bila pakai tudung nie. ok hiperbola. haha. xda orang puji so kita puji diri sendiri ok. =P


nie la haaa gmbar pakai tudung tu. Hari nie dapat esok terus pakai. memang ciwi.(bahasa Kedah) Haha :P


Jom la kawan2 shopping dekat Adorable Muslimah. Macam2 ada kat sana. Berkualiti dan Terkini :)


ok, Lastly, Terima Kasih Sangat buat Adorable Muslimah atas contest dan hadiah yang awesome ini.

Be style.chic.Modest dengan Adorable Muslimah! ^_^


Till then. Wassalam.

7 ulasan:

farhana shamsuddin berkata...

tdg ni nama dia apa yer? sy buka page adorable x jmpa pun tdg ni

onie berkata...

tahniah awok :))

nEa FleriDa / nIL berkata...

farhana : Lush Crown Scarf dear. tp xpasti available atau dah sold out..

nEa FleriDa / nIL berkata...

onie : thanks syg :))

Cik Firus berkata...

tahniah..

btw nak tempah apam polka dot?? datang la sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/tempahan-apam-polka-dot.html

Aida Azryn berkata...

wahhhhhhhhhh! tahniah! ;D

CpGlobal Intertrade berkata...

congratulations :)

P/S: Wanna get free branded stuff from us? Let's join this contest. http://cpglobalintertrade.blogspot.com/2012/02/can-i-select-fan-who-will-win-valuable_20.html