♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Khamis, 9 Mei 2013

Won Consolation Prizes Pappermate


Assalamualaikum semua.

Sebenarnya contest ni dah lama keluar result dan dah lama sampai hadiah. Tapi tak terupdate-update pun. Masa godek-godek gambar kat gallery tadi jumpa gambar ni. So, boleh la buat point update blog kan. Disamping buat kenangan. hehe

Contest ni berdasarkan tandatangan kreatif. Almaklumlah tangan ni tak kreatif mana. Tapi alhamdulillah sangkut jugak nama kat consolation winner.



dan ni hadiahnya.



Alhamdulillah dah bahagi-bahagi kat adik beradik dan boleh buat stok untuk diri sendiri.

:)

2 ulasan:

Mek Onie berkata...

wahhhhhhhhhhhhh,banyaknya pen :D

Laish Closet berkata...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)