♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Isnin, 3 Januari 2011

Entry Pertama 2011


Assalamualaikum.

Thanks sudi singgah dan baca blog picisan saya ini.


sempat lagi kot kan saya nak wish Happy New Year untuk semua.

Selamat Tahun Baru ya kamu semua. Semoga Tahun 2011 kita lebih baik dari tahun-tahun yang lepas dan semoga iman kita bertambah dari hari ke hari. InsyaAllah. Azam-azam untuk tahun yang lepas yang tidak dapat kita capai sama-samalah kita berusaha untuk capai pada tahun ini. Mudah-mudahan dengan izin Allah. :)

act ni entry pertama saya untuk tahun 2011 ini. ketinggalan zaman right? hehe. org lain dah masuk entry ke 10 kot. hahah. ok Abaikan!

a'ah saya juga nak ucapkan terima kasih bebanyak dekat follower-follower baru :) rajin2 perkenalkan diri yer. hee.. :) Salam Perkenalan kpd anda dari saya.

ok. Entry setakat tu jer! nant sambung lain! hehhehe. :)

Jangan Lupa Join Contest ini :)

Meh Join Contest nih ;D


8 ulasan:

MUNNYRA AZMIE berkata...

HAPPY NEW YEAR ^_^

nEa FleriDa / nIL berkata...

thanks dear :) HAppy new year too..

ishiko berkata...

eppy yew yer nel... >__<

nEa FleriDa / nIL berkata...

epy new year dear

therosputih berkata...

selamat tahun baru nil...salam perkenalan...=)

Ashizu berkata...

happy new year..all the best for 2011

nEa FleriDa / nIL berkata...

therosputih :

slm pkenalan jgak dear :) thanks singgah sini..

nEa FleriDa / nIL berkata...

ashizu :

thanks yaa! kamu juga :)