♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Selasa, 25 Januari 2011

Tilik peserta2 Contest Bunga-Bunga Kehidupan



Salam All.



dh 5 hari CONTEST BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN tamat kan. Sejujurnya nak cakap nil xtahu nak pilih yg mana jadi pemenang. Semuanya sangat cantik! Untuk pengetahuan korang seharian ni if ada ja masa free je, nil akan g jenguk peserta-peserta CONTEST BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN... tilik-tillik gambar korang dengan bunga tu.

but masa dok tilik-tilik tadi nil dapat kesan ada lagi yg xikut syarat-syarat. Mostly syarat yg perlu LETAKKAN BLOG2 NIL DI BLOGLIST KORANG. Suka sekali nil ingatkan disini, if korang terpilih sebagai pemenang nanti and then nil tengok korang tak ikut syarat-syarat so, nil akan memilih pemenang yang lain k. Bukan apa, macam tak adil pulak kan untuk peserta yang ikut semua syarat-syarat. Nant bila nil dah umumkan pemenang, korang leh remove balik k blog-blog nil tu dari bloglist korang :)

n then ada juga yang bg LINK YANG X BETUL kt nil. I dunno y. Mungkin tersilap kot kn.. tp nil cari-cari juga dalam blog tu entry CONTEST BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN. tp still xde. Ntahla,, kalau korang rasa tu korang n still nak join contest nih, tolong betulkan link tu k sayang :)

Next, nil dah terjah korang peserta-peserta CONTEST BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN tapi xsemuanya dapat nil tinggalkan komen. Almaklumlah, broadban kena stop. So, guna wifi maktab je lah. hehhe.. untuk korang yang blog lambat loading and susah nak tinggalkan komen tu nil xkomen lah k. I'm so sorry ya! But dun worry, semua nil nilai dan terjah!

ok, xde pape dah kot nak inform korang. Sekali lagi thanks yaaa korang yg sporting! berposing dengan bunga-bunga! Comel2 belaka! hehhe. :) Nantikan pemenang CONTEST BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN ya!

Wassalam.

14 ulasan:

Nur Ezzat berkata...

nil, ezzat punya ckup syarat tak?
takut la pulak tak ckup. =)
macam menang je nanti. hahaha!

awjan berkata...

nil...akak ckup syarat x...if der terkurang let me know yer..tq

Dia.Honey berkata...

sedang menilik ye?? gud luck to allssss

eima berkata...

tak sabar ni

Cinta Lea Ixora berkata...

thanks nil.. dtg jenguk n sudi tggl komen ;-)

nEa FleriDa / nIL berkata...

@ ezzat dan awjat :

nanti nil akan update list peserta dan nil gtau kt situ sapa yg xckup syarat k :)

nEa FleriDa / nIL berkata...

@ dia honey

: thanks dear. pening nih nil nak pilih...

nEa FleriDa / nIL berkata...

eima :

sabar syg. :) hehhe. byk betul gambar nil kena tilik..

nEa FleriDa / nIL berkata...

cinta :

most welkem dear :)

nEa FleriDa / nIL berkata...

cinta :

most welkem dear :)

sissyira berkata...

salam

semoga berjaya kepada pemenangnya nanti..

syira dah tarik diri, sebab lama sangat tunggu tak ada respon...hehehe....lebih utama ada masalah yang tidak dapat dielakkan..hehehe

LYA m@m@ ASYA berkata...

saya salah sorang penjoin contest ni..

gud luck!! & selamat memilih pemenang:-)

nEa FleriDa / nIL berkata...

sisyira :

ok dear :) thanks for inform..

nEa FleriDa / nIL berkata...

lya :

gud luck untuk sis jugak ye!