♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Sabtu, 22 Januari 2011

Tiket Sunway Lagoon!! Sape nak????


Salam All.

Sunway Lagoon, Sunway Lagoon is a major amusement park in Petaling Jaya (PJ), just south of KL. It is known for its thrilling rides in both the water park and the adjacent dry park.




straight to the point,, nil ada 2 keping tiket 5 parks Sunway Lagoon untuk dewasa. Tiket ni valid sampai 31 January 2011

5 parks tu merangkumi

: Waterpark + Amusement Park + Wildlife Park + Extreme Park + Scream Park

Nil nk let go tiket2 nie pada harga RM35 sahaja untuk 1 tiket! so, kalau beli 2 tiket baru RM70. Kalau ikut harga tiket masuk Sunway Lagoon yang betulnya RM70 tu seorang pun xckup lagi nak masuk!!

xpercaya try tengok bawah!!!

Harga Asal Seperti yang tertera dibawah k...

5 Parks - Water Park, Amusement Park, Wildlife Park, Extreme Park & Scream Park
Adult Ticket RM 75.00 (Normal RM 100.00)
Child Ticket RM 60.00 (Normal RM 80.00)

xpun try click sini!!!








wah2... cam best kan.. tp sygnya xde masa nil nak pegi... huhu :( terpaksa lah let go kn je tiket tu.. sape nak cepat2 inform nil k.. emel ke : flerida_haliza@yahoo.com

gambar2 semua ilham MR. Google ;)

9 ulasan:

Myra Jay berkata...

wOW!! nAK JUGAK, TP mj DOK pENANG, TAK TAU BILA NK KE kl HA..
aDUUIIHH rUgI Ar CMNIE...

CGG berkata...

nak!

Mama Zharfan berkata...

tak sempat nak guna ;) sbb akak balik msia bln april ;)

ishiko berkata...

beshnye nel... da lame xg sunway lagoon..

ishiko berkata...

wauw... kalo ra cti g kl, mmg ra bli da nel..ni kn blk kg.. haaisshh..

maCy berkata...

nak. keke

effa berkata...

Nil , u ade lgi tiket sunway lagoon ? i nak

Tanpa Nama berkata...

I nak tiket sunway lagoon tu . u ade lg x?

esya berkata...

untuk tahun nie x de ker...