♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Isnin, 20 Disember 2010

Anganan Realiti dan Anganan Fantasi?


Salam alaik :)

Ya.. saya memang suka berangan. sebelum tidur mesti berangan, haha, berangan nak kahwin dengan anak raja. ahha. :P tapi itu 10 tahun yang lepas punya cerita.

sekarang sudah boleh berfikir dengan waras. tapi sifat suka berangan tu still xboleh buang. hee.


ok, Anganan ku yang reality.
Mungkin,mungkin,mungkin,mungkin dan mungkin. haha gila banyak mungkin disitu. ok sekali lagi mungkin k. Mungkin menjadi reality haha mcm xconfirm jd reality je kn.hee :)


yang mungkin menjadi realiti tu nil nak dihadiahkan satu set persalinan. yang bermaksud, nak tudung/shawl, baju/dress, bag, sluar/skirt, and kasut. nak dihadiahkan sekali gus! xnak dihadiahkan asing n xnak beli seniri! haha banyak cantik kau nil!



n next, yg reality sket lg dari yang ats tu nil impikan nanti dah besar dah keja nanti. nil nak sebuah rumah mewah yang besar, cantik dan juga rumah tu mesti dikelilingi taman bunga yang luas dan CANTEK amat!!! whoaaa ^_^

sbnrnya byk lg impian nil. yg nih baru 0.2%. hehhe. :D

ok next untuk yang fantasi pulak.

Nil nak bersiar-siar dalam taman bunga yang ala-ala alice in wonderland gitu, nil nak terbang ngan burung, nak tidur atas bunga yang besar, nak berbaik-baik ngan bee, nak cakap-cakap ngan tumbuhan dan nak bersahabat dengan flora dan fauna. hahha ok stop mengarut nil!. ;)

heeee.


entry tanpa gambr.
susah upload gambar.
line slow...wuwu :(



16 ulasan:

cik dibadeebut berkata...

mmg kartun... leh wat bedtime story... cumil jer.. hihi

nEa FleriDa / nIL berkata...

heee. berfantasi je lebey kan..

momochan berkata...

wohottt~kalau nil bersiar-siar macam alice in wonderland jangan lupa ajak momochan tau.heehehe sukesuke

nEa FleriDa / nIL berkata...

mmochan :

hee, momo comeyy~ malam nih kita g bsiar2 dalam mimpi yer.. hik3 :D

.cik yaya. berkata...

hahah comel2..heheh thanks tau buat entry ni..hehe

anamizu berkata...

hihi comel3!!
nti kite g jenjalan kat japanese zen garden kat fantasi cik ana nak??? ngeee~~

nEa FleriDa / nIL berkata...

cik yaya :

no worries la cik yaya kiut~ ;)

anamizu :

yeehaa :) msti best kan g japanese zen garden ngn cik ana. hehe...

AIMAN berkata...

i like this entri.. :P

nEa FleriDa / nIL berkata...

aiman :

hahahha. lawak pulak rsa. btw. maceh ya~ :)

aJa berkata...

wah2..besnye fantasi 2..hik2..

nEa FleriDa / nIL berkata...

aja :

hehe. bab2 bfantasi nih serah kt kite.. :P

ahsfantasy24 berkata...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

nEa FleriDa / nIL berkata...

ahsfantasy :

thanks ^_^

fathiahRAIHANA berkata...

0.2% ?? hahahaha . betul2 . kalau ikot hati, banyak lagi benda nak mintak :)

ecadwinkyasha berkata...

suka suka suka fantasi dia =]

nEa FleriDa / nIL berkata...

fathiah :

taw xpe yunk :)

ecad :

hehhe. nil pon ske!!! :D