♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Sabtu, 14 Mei 2011

10 Things I Hate


Chapter one : 10 things about me
Chapter two : 10 things I love
Chapter three : 10 things I hate
Chapter four : 10 things I want to say to one person
Chapter five : 10 wishes
Chapter six : 10 items I can’t live without
Chapter seven : 10 important people
Chapter eight : 10 of my favourite songs
Chapter nine : 10 ways to win my heart
Chapter ten : 10 final words

  • Ular

Ohh sangat tak suka! Geli ohh

  • Penyibuk

Tak suka2. Tak suka bersama-sama orang yang macam nie. Ske sibuk hal orang TAK BERTEMPAT! Tak suka tau.*dah bape banyak tak suka daa* Orang ada blog pon dia sibuk-sibuk jaja merata. Haisshh. Awk datang dari hutan eh?tak penah tengok org ada blog? Haaa,macam penah jadi jerk :P

  • Ikot mood!

Bermaksud kalau dia tensen habis semua orang dia nak lepas tensen dia! Kalau dia tengah gaduh ngan gf/bf and then kita pg melawak-melawak siap la kita kena pastu. Ohh,mencik tau! Jangan la jadi macam tu. Bukan awak sorang je ada hati! T_T

  • Tak hormat orang tua

Benci sangat dekat orang yang kurang ajar dengan orang tua!

  • Rokok

Busuk dan kotor!

  • Kena ganggu tidur

Bermaksud bukan kena ganggu time nak bangun subuh or nak g kelas. Yang tu harus diganngu! Xpe =) but tak suka kena ganggu time-time yang lain. Macam kita baru jer nak tidor, dah la nak tidor susah. Dia pulak mai bising-bising. Tak belajar hormat orang ke hape?

  • Menangis

Tak suka apabila terasa nak menangis! Amat tak suka! Bila menangis semua benda yang nak dibuat tak boleh dipikir secara waras! T_T

  • Tak da duit

Nie satu lagi tak suka! Bila tak da duit otak jadi blank!

  • Tak da internet

Yang ni mesti korang semua pon tak suka kan. Bila tak da internet hidup rasa macam dalam gua!

  • Exam!


Huaaaaaaaaaaaa dah nak exam nie.........


6 ulasan:

ishiko berkata...

xsukaa.. xsukaa... keh3x

nEa FleriDa / nIL berkata...

nie suka ke xsuka nih.. ;)

CWL wanie LovelA berkata...

wooo..nice

nEa FleriDa / nIL berkata...

:)

fatin hanani berkata...

hehe halo...emm sama la bnda yg kita x suka..hehe
fatin sgt2 x suka ular sbb geli..exam pun x suka hehe..xdak duit pun...xdak internet pun sama haha..emm apa tah lagi..meroko!!..xsuka merokok dan x suka org yg merokok hehe..tapi pwe fatin hahaha..adoiii :D

nEa FleriDa / nIL berkata...

fatin : yeay! jumpa geng! heheh :D