♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Khamis, 19 Mei 2011

KZ Nabihah? Apa tu??



Assalamualaikum wbt :)

haaa title macam tak puas hati dengan KZ Nabihah Boutique je kan.. hik2

xla! bukan xpuas hati. tapi nak gitau kat korang-korang semua nie.

KZ Nabihah Boutique merupakan on9 shop yang dimiliki oleh cik bihah gojesh :)

ni lah gambar bisnessgurl bjaya nieh! :)


ada apa kat KZ Nabihah Boutique sebenarnya ni??

haa tengok bawah nie! KORANG KLIK KZ Nabihah Boutique then pergi kat bahagian label.
and korang boleh pilih apa yang korang nak!

macam-macam ada tau! :)

takut xda saiz?? Jangan risau!

Cantik barangan menjadi tarikan,
Jangan risau saiz tak padan,
KZ Nabihah Boutique telah menjanjikan,
Inspirasi semua wanita xkira saiz badan.

haaa :) semua saiz ada di KZ Nabihah Boutique yer.

Tudung terkini,
Gaya terbaru,
Mari KLIK SINI,
Kita serbu!!!!!


Berkualiti tinggi,
Cantik designnya,
Jom lah beli,
Jangan tengok saja!! :D

Dari tudung ke pakaian,
Ingin pula mencari aksesori,
jangan malu jangan segan
Di KZ Nabihah Boutique semuanya pasti!!!



jom2! klik banner bawah nie kalau korang sedang mencari tudung denim yang tengah hangat di pasaran tu, baju yang bersaiz besar ke, kecik ke, aksesori yang up to date n segalanya lah yang nak wat korang jadi cantik!!!!


jom shopping dengan KZ Nabihah Boutique!!


:)

2 ulasan:

Zura berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
AiDa AzRyN berkata...

nanti aida join ya! :)