♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Sabtu, 14 Mei 2011

Nil Nak Buat Bloglist Baru. Tinggalkan link korang kat sini.


Salam Alaik.

Selamat Hujung Minggu semua.

Seperti Tajuk diatas nil nak buat bloglist baru. disebabkan bloglist nil yang lepas hilang tiba-tiba tak tahu kenapa. So, sekarang sesapa yang sudi nak blog dyaorg ada dekat bloglist nil tinggalkan Link and nama korang kt kotak komen k :)

Semoga Ukhwah kita bertambah erat.

PEACE!! =)

18 ulasan:

nur amalina athman berkata...

amalina athman

http://shqpewsqiq.blogspot.com/

elyzatul nastaysah berkata...

nk join ye..

name:elyzatul nastaysah

http://elysesukekardashians.blogspot.com/

puteri cahaya. berkata...

ala, comelnye.. puteri nak jugak

http://ainblogger.blogspot.com
http://katahatiputeri.blogspot.com
http://puterilearningjournal.blogspot.com

nEa FleriDa / nIL berkata...

amalina : DOne! :)

diana berkata...

akak nak ...

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/

diana berkata...

akak nak ...

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/

butterfly berkata...

butterfly pun nak jugak...;p

http://gugirly2989.blogspot.com/

Cute MuM berkata...

cute mum nak join bloglist nie boleh..

http://mamiuyun.blogspot.com

tq..

Aida Azryn berkata...

nah-->
http://www.aidaazryn.com/

;D

elyzatul nastaysah berkata...

nak join gak ye;p

http://elysesukekardashians.blogspot.com/

(elizatul nastaysah)

nEa FleriDa / nIL berkata...

thnaks semua ;) nant nil update yer..

cikpapau berkata...

http://kisahcikpapau.blogspot.com/

nEa FleriDa / nIL berkata...

puter : nil add 1 je blog puteri k ;)

nEa FleriDa / nIL berkata...

kak diana, cute mum, aida, elyzatul, cikpapau : dah add ;)

cikpapau berkata...

td ade nk post coment yg awak punya silap cmner ntahh masuk kat posting sy..hehe sori ey sy bru lg

Zura berkata...

br tersedar...
http://zura-merrygoround.blogspot.com

tiefazatie berkata...

ifa nk sibuk2 gak..hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/

tq!

cikpuanhady berkata...

me join..

http://www.ceritaindahkami.com/

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire