♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Selasa, 19 Julai 2011

Coupon McDonald Free. Sape nak ?


Salam all :) 


korang watpe? shat x? saje je kan, tiba-tiba terasa nak bagi kupon free kat follower. hehe =P
Sapa nak angkat tangan patt.! waa ramainya angkat. keh3.

ok mula2 kita layan gambar-gambar yang korang boleh makan dengan kupon nie dulu yer.


ni namanya doublecheese burger yer kawan2 :)


nyum3 :)

okeyh nie kupon nya


keh3. ni bukan dari nil. nie dari mcd. hahaa. korang kena tipu. keh3.

ok sape2 yang belom cepat pegi tambah lemak dengan benda2 alah nie. I suka sangat bnda2 buy 1 free 1 nie! korang boleh print kupon tu pastu g tayang kt cashier k. Hitam putih pon boleh! weee :D

2 ulasan:

Finaz Jaafar berkata...

huiiii sedapnye!!!
tapi asal ada kupon cenggini msti xsmpat nak redeem la

lurun namzar berkata...

xsempat nk redeem...
arinie dh last day tapi ada keje urgent plak... =(