♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Jumaat, 22 Julai 2011

Dapat hadiah craft yang comel2 sangat.


salam kawan2, sekadar nak berkongsi kegembiraan dengan anda-anda semua :)
nil ada menang sesuatu tau hari nie!


* jom shopatmikylayna *


nil merupakan orang yang ke 2000 like page mikylayna kat facebook(http://www.facebook.com/mikylayna). sebenarnya dah tahu sejak owner  mikylayna update kt blog lagi. nil cuma tunggu masa dan saat untuk jadi yang bertuah jer. Alhamdulillah rezeki itu untuk nil =)

ni la hadiah2 yang bakal nil dapat.







cantik2 kan. xsabar nak tunggu hadiah nie sampai. hehe. untuk pengetahuan korang benda2 comel kat atas nie boleh digaya kan sebagai klip rambut mahupun brooch.

korang2 kalau nak tengok n nak tempah barangan craft yang sangat2 cute boleh klik sini atau banner  atas sekali tu tau!

Thanks Again  Mikylayna.

4 ulasan:

ishiko berkata...

ayokk.. comeinya.. nnti menang kasi ira satu, keh3x..

::NureeN:: berkata...

mmg comel... hhehe.. nak 1. ;p

Aida Azryn berkata...

wah.. tahniah bebeh! ^.~

lurun namzar berkata...

tahniah...
comel2 bunga tue...
bleh la nel wat raya nanti... :)