♥ Si Chantek dan Si Macho ♥

Sabtu, 2 Julai 2011

Menang Shawl Exclusive Worth Rm60 Sehelai



Assalamualaikum dan salam hujung minggu buat kawan-kawan blogger..


Beru selesai aktiviti Larian 1 Malaysia n Gotong Royong peringkat IPG. Alhamdulillah lepas balik terus buka laptop dan facebook n ternampak berita nie :)


actually nil ada join contest di Facebook yang dianjurkan oleh  http://shawlcantikshop.blogspot.com/.


Alhamdulillah nil menang tempat utama dan shawlnya sangat lah cantik! ;) Hadiah untuk tempat pertama adalah seperti dibawah :



dan



Alhamdullilah seronok sangat. Letih-letih gotong royong tadi pun dah hilang sekarang... =) 


korang nak tengok shawl-shawl yang cantik2 boleh klik sini tau! 

2 ulasan:

Nisa' Azman berkata...

wow, bestnye dpt mnang shawl, cantik lak tue!! huhu~..

nk tag nel ye...^_^

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

nEa FleriDa / nIL berkata...

thanks syg. nant nil join :)